Het Grootste Kennisfestival

29 Februari 2024 - Breda - 10.00 uur

FAQ

 • WANNEER ONTVANG IK MIJN TICKET?

  Als het goed is heb je je e-ticket direct via de mail ontvangen bij je aanmelding.

  LET OP: Soms komt het ticket in de spambox terecht dus check dat even als je deze niet in je inbox ziet. 

  Mocht je vragen hebben dan kan je een mail sturen naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Bewaar het ontvangen ticket goed en neem deze uitgeprint mee of laat deze zien op je mobiel bij het event. 

  Alle deelnemers staan op een lijst bij de infobalie, dus mocht je niks ontvangen hebben kan je je daar melden.

 • WAAR KAN IK PARKEREN?

  De dichtstbijzijnde parking is de Mols Parking, deze is op 2 minuten lopen van MEZZ. Kijk voor meer informatie over parkeren in Breda op de website van de Gemeente Breda. Een routeplanner vind je hier.

 • KAN IK MIJN TICKET AAN EEN ANDER GEVEN?

  Ja dat kan, de tickets zijn niet naam gebonden en mag je doorgeven aan een ander. Geef ons dan wel even de naam en het e-mailadres van diegene door aan melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • KAN IK MIJN TICKET ANNULEREN?

  Vanaf vier weken voor aanvang ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Dan zijn we op basis van de aanmeldingen alle verplichtingen definitief aangegaan en kunnen we dat niet meer wijzigen.
  De tickets zijn niet naamsgebonden; dus je kan die wel altijd aan iemand anders geven als je zelf niet kunt.
  En als dat niet kan mag je als je het leuk vindt als compensatie kosteloos een online masterclass naar keuze uitzoeken om te bekijken. Zie hier het aanbod.
  Laat ons dus in ieder geval even weten als je niet komt!

 • Kom dan niet naar Het Festival. Helaas. Hopelijk heb je een collega of een relatie die je blij kunt maken met je ticket. Stuur ons dan wel even het e-mailadres van degene die dan het ticket heeft zodat wij hen kunnen informeren over de laatste stand van zaken en we alle relevante info kunnen sturen.

  Hopelijk begrijp je dat we vlak van te voren je aanmelding niet meer kunnen annuleren. Als compensatie mag je als je het leuk vindt kosteloos een online masterclass naar keuze uitzoeken om te bekijken. Zie hier het aanbod.

  Laat het ons dan wel even weten via melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • Moet ik voor sessies reserveren?

  Je hoeft niet te reserveren. Bij Het Grootste Kennisfestival kun je lekker rondzwerven en kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Dus anders dan op een standaard congres heb je hier (zoals eigenlijk bij elk festival) dan natuurlijk geen gegarandeerde plek bij elke presentatie of elk optreden.

  Er is een veelheid aan keuzes op elk moment, waardoor iedereen ruimschoots aan zijn/haar trekken kan komen. Elk podium heeft natuurlijk wel zijn beperkingen wat aantal bezoekers betreft, dus als je ergens per se naartoe wilt is er maar 1 oplossing: zorg ervoor dat je er ruim op tijd bent.

 • HOE KAN IK MIJN CONSUMPTIES BETALEN?

  Je ontvangt bij de entree een polsbandje met een tegoed voor drinken en we zorgen voor een lunchpakket. Je kunt zelf je polsbandje opwaarderen als je nog extra consumpties wil. Let op: het opwaarderen gaat alleen per pin (dus niet contant!)

 • PERS EN/OF FOTOGRAAF AANVRAAG

  Dit kan door een mail te sturen naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

 • JE WILT JE ALS GROEP AANMELDEN MAAR ALLE NAMEN VAN DEELNEMERS ZIJN NOG NIET BEKEND

  Als je de namen van de deelnemers nu nog niet weet kan je gewoon steeds de naam en e-mail van de contactpersoon invullen en de deelnemersvelden. De tickets zijn namelijk niet op naam. De tickets worden dan uiteindelijk verstuurd naar deze contactpersoon en die kan deze doorsturen naar de uiteindelijke deelnemers. 

 • Overnachtingsmogelijkheden in Breda

  Op deze pagina vind je volop overnachtingsmogelijkheden in Breda https://www.tripadvisor.nl/Hotels-g188580-Breda_North_Brabant_Province-Hotels.html

 • Is het terrein rolstoel toegankelijk?

  Het MEZZ gebouw is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet. Omdat er geen speciale rolstoelplekken zijn, kun je het beste vooraf per mail of telefonisch even contact op nemen en zorgen dat je er op tijd bent, zodat we je kunnen helpen om een goed plekje in de zaal te vinden.

  Mocht je andere vragen hebben? Neem even contact met ons op.

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op