Alexandra Sfintesco &Mariska Wegink

Zinvol werken, geen quick win of panacee

Hoe word je een (nog) aantrekkelijkere werkgever? Zijn er magische trucs die je moet weten? Waar zijn je blinde vlekken?

Het slechte nieuws: er is geen quick win of panacee. Het goede nieuws: aandacht voor zinvol werken helpt. Het zorgt voor een positief werkklimaat waarin medewerkers meer duurzaam en bevlogen werken en betekenis ervaren in hun werk.

Met Buro Waai maken we ons sterk voor Zinvol Werken door zingeving in werk concreet te maken. Mariska en Alexandra  vertellen over hoe je dit kunt doen en laten je op een interactieve manier ervaren hoe veel zin en betekenis jij ervaart in je werk. Daarbij delen ze hun ervaringen uit de praktijk.

Biografie

Alexandra Sfintesco en Mariska Wegink zijn partners bij Buro Waai en hebben de de missie om werken zinvoller te maken. Ze streven naar werkculturen waarin mensen duurzaam en bevlogen werken. 

Alexandra is organisatiepsycholoog. Ze is een snelle, creatieve denker en is erop uit mensen écht te zien en te begeleiden in hun ontwikkeling. Voor haar hangt alles samen: individuen, teams, organisaties en de maatschappij. Als coach en adviseur weet ze op een verrassende, scherpe en laagdrempelige wijze mensen en organisaties te begeleiden bij stappen in hun ontwikkeling.

Mariska voelt zich thuis in mens- en organisatie-land. Je komt haar tegen in diverse rollen. Volgens haar vraagt dit tijdperk om anders werken: zinvol werken. Waardevol voor individuen, teams, organisaties én onze maatschappij. Mariska deelt graag haar kennis en visie op diverse duurzame inzetbaarheid thema’s en haar brede ervaring als trainer en (team)coach. Ze weet snel vertrouwen te winnen en tot de kern te komen van wat speelt bij mensen, wat hen helpt te durven ontwikkelen.

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op