Anastasia Nefjodova & Lisanne van der Oord

Hack your habits

Je herkent het vast wel: het ene moment you’re kicking ass en 5 minuten later word je ass gekickt. En daarmee verdwijnt je motivatie, positiviteit en daadkracht als sneeuw voor de zon.

  • Misschien is het niet de eerste keer dat je, je goede voornemens niet hebt verwezenlijkt.
  • Misschien is het niet de eerst keer dat je twijfelt of niet weet waar je moet beginnen om je doelen te bereiken.
  • Misschien hoor je het duiveltje net wat vaker in je hoofd dan het engeltje.

Alles begint namelijk bij je gedachtes. De manier waarop je denkt, bepaalt hoe je jezelf voelt en gedraagt. Onderzoek heeft aangetoond dat het leren aannemen van de juiste mindset, mensen en teams kan helpen om beter te coördineren, innoveren en regie te houden over hun eigen leven. Dit helpt niet alleen om een crisis te doorstaan, maar om er zelfs sterker uit te komen. Het creëren van gewoontes speelt hierin een grote rol. 40% van ons dagelijks gedrag bestaat namelijk uit gewoontes. Dit betekent dat wanneer je leert om gewoontes te ontwikkelen die voor je werken, je daadwerkelijk iets kunt veranderen in je manier van denken en doen!

Ben jij klaar om afscheid te nemen van de gedachtes en gewoontes die niet voor je werken? Samen met Lisanne en Anastasia ga je op een dynamische, creatieve en uitdagende wijze het patroon van jouw gedachtes en gewoontes hacken. Wees erbij en doe mee!

Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door de mooie samenwerking met Verhaal met Impact.

 

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op