Annelita Reinders

Reading

De ijsberg onder water
S-Sent is een school in intuïtieve ontwikkeling en intuïtief leiderschap. Elk mens beschikt over intuïtie, het is je innerlijk weten over jezelf, je leven en je werk of bedrijf. Als je van nature sensitief en intuïtief bent, dan kan het een uitdaging zijn om in deze rationele maatschappij in je kracht te zijn. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat je er nog niet uit haalt wie je in wezen bent. Daarom geven wij readingen op het Kennisfestival.

Wat is een reading?
Een reading is een beschrijving van je energie en geeft op wezenlijk niveau inzicht in wat je bezig houdt op dit moment in je werk en leven, wat je aan leren bent, wat je doelen hierin zijn en de stappen die je nu kunt zetten.

In een reading over jouw werk, je project of afdeling kijken we naar jou in relatie tot je werk, project of team. Hoe sta je er in? Ben je in je kracht? Is er iets wat je uit je kracht haalt? Wat ben je op deze plek aan het leren? En is er een kwaliteit die je wel hebt, maar nog niet inzet.

De reading wordt opgenomen, zodat je hem later nog eens terug kan horen.

Biografie

In 1994 ben ik begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les, gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje en ben ik gestart als intuïtief coach. Vanaf 2015 geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Opleidingen zoals: ‘Je licht bundelen’ en Intuïtief leiderschap.

Bij S-Sent gaat het altijd over ‘jij in de wereld’. Wie je in wezen bent en hoe jij je verwezenlijkt in je werk of als ondernemer. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog en ik heb naast organisaties veel zicht op ondernemerschap. Naast mijn intuitieve ontwikkeling heb ik zelf een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik als organisatie-adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven in hun ontwikkeling.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op