Axelle de Roy

Spelenderwijs meer inzicht

Leer je collega’s beter kennen, ontmoet nieuwe mensen en krijg meer inzicht in jezelf. Het kan allemaal in deze sessie!

Laat je verrassen door de inzichten die je krijgt door te spelen, grappige gesprekken te voeren en te snoepen van feedbackchocolade. Axelle de Roy maakt leren leuk. En lekker 😉.

Biografie

Axelle de Roy werkt al meer dan 20 jaar als cultuurwetenschapper en als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto.

Met haar spellen en theatervoorstellingen maakt Axelle leren afwisselend, verrassend en creatief. Zij heeft verschillende zeer succesvolle publicaties op haar naam, zoals Vraag gewoon feedback en de populaire spellen Feedbackkaarten 1, Feedbackkaarten 2 en Spelen met talenten. En vergeet de Feedbackchocolade niet, die zorgt dat je iedere dag wel een lekker stukje feedback lust. Haar producten zijn niet alleen zakelijk inzetbaar, maar ook leuk om te spelen in je privéleven. Zo is het Familiespel ideaal voor een écht leuk after-dinner gesprek tijdens een familieweekendje weg of de feestdagen. Of gewoon thuis aan de keukentafel natuurlijk.

Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van Lomans & de Roy. Een bureau dat communicatie- en managamenttrainingen op een interactieve manier verzorgt. Ze onderscheiden zichzelf met theater, dat deelnemers inspireert door ze een spiegel voor te houden. Zo dagen ze iedereen uit om te blijven werken aan professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Alvast kennismaken met Axelle? Check dit youtubekanaal.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op