Barbara Trienen

Photography meets Storm at Kennisfestival Deventer

Altijd al een goede portretfoto willen hebben? Dat kan nu! Onze partner Storm in Recruitment heeft hun eigen vaste huisfotograaf  uitgenodigd om ‘on the go’ hele toffe portretfoto’s te maken voor degene die dat willen. Wil jij er nou ook zo eentje? Kom naar de Stormhoek en vindt Barbara! Ze hoopt je te zien op het festivalterrein.

Biografie

Barbara Trienen is geboren en getogen in het Twentse Haagje Goor. In 2017 heeft ze de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond en sinds 5 jaar is ze fulltime fotograaf. Naast haar commerciële werk, dat ze in opdracht maak van bureaus, merken en verschillende bedrijven, vindt ze het belangrijk om (documentair) autonoom werk te maken om haar artistieke kant te blijven ontwikkelen.

Als ik mijn eigen fotografie zou moeten omschrijven, dan komt ‘sferisch en ongedwongen’ het dichtst bij wat ik uit wil stralen. Ik probeer niet of nauwelijks te regisseren, want het moment waarin mensen en (hun) verhalen zich voordoen, dát is wat ik vast wil leggen.’

Heeft o.a. gewerkt voor: New York Pizza, Cut The Code, Tubantia, PVDA Enschede, MoroccanOil Nederland, Univé Oost, Strategisch Ontwerpbureau JA, Stimmt Digital, Bakermat, FC Twente, Goodzo IT, Anca Blok, Deventer Marketing, Salland Marketing, Gemeente Hof van Twente, CUBE, Beeldprikkels en veel meer. En nu dus voor STORM tijdnes Het Grootste Kennisfestival.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op