Bas Kodden

Psychologie van Leiderschap

Psychologie van leiderschap

Tijdens deze masterclass geeft hoogleraar Bas Kodden u inzicht in de psychologische kant van leiderschap. Hij laat u ontdekken hoe u het verborgen potentieel van uw team aanboort.

Kennis van psychologie helpt u (on)bewust gedrag bij uzelf en anderen te herkennen en vicieuze cirkels te doorbreken. Ontdek de psychologische dynamiek in samenwerkingen en conflicten en krijg inzicht in hoe u persoonlijk leiderschap in uw team stimuleert. Zo zet u uw medewerkers in hun eigen kracht. Met als resultaat: duurzame prestaties en meer bereiken als leider, als team, als organisatie!

Uw opbrengst na deze masterclass:

  • U heeft inzicht in de psychologische kant van leiderschap en (on)bewust menselijk gedrag
  • U heeft handvatten om disfunctionele dynamiek te doorbreken en om als leidinggevende te groeien naar de hoogste vorm van leiderschap
  • U weet hoe u psychologische veiligheid op de werkvloer handhaaft en hoe u duurzame prestaties binnen uw organisatie borgt en versterkt

 

Biografie

Prof. Dr. Mr. Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 150 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELDDe Kunst van Duurzaam Presteren en The Devil Inside. Alle lezingen zijn gebaseerd op zijn ondernemerservaringen, wetenschappelijke onderzoeken en zijn bestsellerboeken.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op