Bert Eissens

Zinvol Leiderschap, in verbinding vooruit

Leiderschap is een vak op zich en brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Verbinding is daarbij de sleutel voor Bert, mee opgedaan door zijn ervaringen in de sport. “Een leider weet hoe je naar de talenten in je organisatie luistert en hoe je de kracht van mensen en teams versterkt”

Zinvol leiderschap gaat verder dan persoonlijk leiderschap. Het gaat niet alleen over jezelf, maar over de ander en de (toekomstige) wereld waarin we leven. De andere mens, de mensen met wie je een beweging op gang wilt brengen. Én het vraagt erom dat je je morele kompas kent en regelmatig tegen het licht houdt en oppoetst. Vanuit de rol die je als leider hebt, weet je mensen te verleiden om het goede te doen. Ondanks de bestaande systemen die een belemmering kunnen zijn om vanuit zin en betekenis te werken. Hoe balanceer je als leider tussen die systeem- en leefwereld?

Bert vertelt over zijn eigen ervaringen met zinvol leiderschap, de keuzes die hij persoonlijk hierin heeft gemaakt en over zijn ervaringen in de praktijk. Hij neemt je letterlijk mee in de kracht van het verhaal.

 

Biografie

Bert Eissens is eigenaar van Flenz en biedt als interim manager ondersteuning bij bestuurlijke en/of management uitdagingen. Hij neemt een schat aan ervaring mee als het gaat om vraagstukken rond leiderschap, eigenaarschap en ontwikkeling van managementteams. Daarnaast heeft hij in veel verschillende omgevingen urgente organisatievraagstukken vormgegeven. 

Bert brengt rust en overzicht in omgevingen waar veel speelt en meerdere dossiers hun urgentie opeisen. Hij heeft ruime ervaring met onderwerpen zoals: diversiteit, duurzame inzetbaarheid, bouw en verbouw, organisatorische vraagstukken, innovaties en meerjarenbeleid.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op