Boukje Keijzer

Ga de Ontregelchallenge aan!

Vorig jaar stond Boukje op het Kennisfestival met haar boek De regels en de rek. Met inspirerende rekstrategieën die je kunt inzetten om ruimte te creëren in de regels. Bijvoorbeeld om maatwerk te kunnen leveren en menselijkheid te tonen als de situatie daarom vraagt. Of om de bureaucratie te verminderen, zodat je tijd overhoudt voor je ‘echte’ werk. Zonder daarbij het houvast dat die regels bieden meteen los te hoeven laten. Dit jaar is ze terug met de Ontregelchallenge. Want ‘Ontregelen dat kun je zelf!’ is Boukje’s stelregel en daar daagt ze je graag op uit.

Met de Ontregelchallenge ga je stap voor stap zelf de regels te lijf. Je leert ontrafelen van welke regels je precies last hebt en wat die regels eigenlijk proberen te ‘regelen’. Je gaat rekstrategieën toepassen en daadwerkelijk ruimte creëren. En je leert hoe je om kunt gaan met de beren op de weg die je daarbij kunt tegenkomen. De Ontregelchallenge wordt tijdens het Kennisfestival gelanceerd als een online programma dat je met je team kunt doorlopen. In de Ontregelcorner in het hart van het festivalterrein kun je alvast een indruk krijgen van hoe de Ontregelchallenge werkt en ter plekke oefenen met ontregelen. Maar je kunt ook Boukje challengen, door haar mee te laten kijken naar de regels waar jij rek in zou willen krijgen. Op twee tijdstippen gaat Boukje live in op regels die aangedragen worden door bezoekers en laat ze je zien dat er tussen de regels veel meer ruimte is dan je denkt. Ga jij de uitdaging aan?

Biografie

Boukje Keijzer is al ruim 20 jaar actief in de publieke sector. Sinds 2010 is ze directeur van 7Zebra’s, een creatief adviesnetwerk dat zich richt op het realiseren van nieuwe verhoudingen tussen overheid en samenleving. Inmiddels is Boukje is een veelgevraagd spreker over regels en rek (zie www.deregelsenderek.nl). Van oorsprong is Boukje communicatiewetenschapper en (gepromoveerd) sociaal psycholoog.

www.deregelsenderek.nl

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op