Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis

Mentale kracht

Mensen reageren heel verschillend op veranderingen, uitdagingen, stress of tegenslag. Waardoor komen die grote verschillen? Voor een groot deel wordt dat bepaald door iemands Mentale kracht. Of het nu op het werk, in relaties, in de sport of op het gebied van persoonlijke gezondheid is; Mentale kracht maakt het verschil.

Mentale kracht is een van de belangrijkste factoren in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Zeker in deze uitdagende en onzekere tijden. Mensen helpen om hiermee om te gaan én voor te bereiden op de grote veranderingen en uitdagingen die nog op ze afkomen is daarom de grootste uitdaging voor leidinggevenden, coaches en docenten.

We missen enorme kansen wanneer we hier nu geen aandacht aan gaan besteden. Gelukkig kun je je mentale kracht (en die van anderen) trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis zijn voor hun boek in gesprek gegaan met experts werkzaam in de traumazorg, het theater, bij defensie, het Rode Kruis, in de psychologie en het bedrijfsleven. De gesprekken leverden waardevolle en inspirerende krachttips op. In hun workshop vertellen ze over wat mentale kracht is, hoe je het kunt trainen en ontmaskeren ze ook een aantal hypes op dit gebied.

Samen hebben ze het centrum voor mentale kracht opgericht waarin ze kennis over mentale kracht verzamelen en delen (www.centrumvoormentalekracht.nl)

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op