Muzikaal College

3 Topmuzikanten nemen je mee in hun samenspel

“Over de waarde van passie en vakmanschap. Over techniek, jezelf immer blijven ontwikkelen, het belang van authenticiteit en het plezier van samen muziek maken.”

Topmuzikanten Dave van Beek, Jan-Peter Bast en Marco Dirne nemen je mee in hun samenspel, de wijze waarop ze elkaar leiden en dienen in de muziek. Laat je meenemen in hun bevlogenheid om hun vak steeds beter uit te oefenen en zie hoe ze elkaar blijven uitdagen. Over de waarde van authenticiteit, samenwerken en persoonlijk leiderschap.

Dave van Beek is drummer van Acda & de Munnik, speelde met o.a. Karin Bloemen, Liesbeth List, Freek de Jonge en de Top 2000 live band. En is sinds 2016 is de muzikaal leider van TheaterMakers Radio Kootwijk.

Jan-Peter Bast is bekend als toetsenist bij diverse artiesten. Hij speelde o.a. met The Scene, Het Goede Doel, Sabrina Starke en Angela Groothuizen en was jarenlang de vaste toetsenist bij Thé Lau. Daarnaast is hij actief in het theater met o.a Charly Luske de Top2000Live band en de jaarlijks terugkerende Legendary Albums Live theatertour.

Bassist Marco Dirne is een zeer gewaardeerd docent op Codarts te Rotterdam én veelgevraagd bassist in theaters en op de vaderlandse poppodia. Zo begeleidde hij VanVelzen, tourde hij met Fourtina (Nurlaila Karim), Songs in the key of life (Sabrina Starke en Ricardo Bugrust) en de Vredenburgconcerten van Percossa. Hij speelde met Waylon tijdes zijn AHOY-concerten en deed een tour met Richard Groenendijk. Daarnaast is Marco bandleider van de Kinderen voor Kinderen band, met wie hij jaarlijks concerten in AFAS Live speelt.

Wisselbad te zien op het podium Uit Dagen.

Aangeboden door De Theaterloods in Radio Kootwijk
De Theaterloods is een kuuroord voor werk leven en liefde. Zij stellen heidagen samen met wisselbaden vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap, rondom de vraag: ‘wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde’. Deze wisselbaden vormen samen de Uit Dagen. Inspirerende dagen op maat voor organisaties.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op