Ecare

Slimme zorg vraagt om slimme IT

IT-bedrijf Ecare heeft vanaf de start geholpen bij het opzetten van de software-systemen voor Buurtzorg Nederland. Flexibel, en ontwikkeld met inbreng van de medewerkers zelf. Afgestemd op zelforganiserende teams en vooral gebruiksvriendelijk.

Inmiddels verzorgt Ecare de IT voor tal van andere zorgorganisaties met zelfsturing in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Altijd vanuit de gedachte: logisch om te begrijpen, makkelijk in gebruik, voor alle betrokken partijen.

Koen Engbers, adviseur bij Ecare Services, geeft toelichting op het belang en de noodzaak van de juiste IT-voorzieningen als zorgorganisaties op een andere manier gaan werken. Hij doet dit aan de hand van het voorbeeld van ZuidZorg, een thuiszorgorganisatie in Zuidoost-Brabant, die de keuze heeft gemaakt om zich te specialiseren in hoogwaardige en complexe zorg. Gekwalificeerde en professionele medewerkers krijgen alle ruimte om de zorg geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van de cliënten. En dat gaat hand in hand met de juiste IT-ondersteuning.

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op