Evie Schürmann

Spelen op de werkvloer - LEGO® SERIOUS PLAY®

Zou jij nu ook wel eens willen weten wat er zich in het hoofd van jouw collega’s afspeelt? Hoe zij tegen bepaalde onderwerpen aankijken? Met taal kunnen we een beperkt deel van onze verbeeldingskracht beschrijven. Naast taal zijn er nog vele andere manieren om met elkaar de dialoog aan te gaan. Eén hiervan is LEGO® SERIOUS PLAY®.

Evie gelooft erin dat iedereen talent heeft en dat het juist nu van belang is om alle kwaliteiten in je team optimaal in te zetten, pas dat gaat de organisatie floreren. Met diverse creatieve werkvormen begeleidt zij teams naar een optimale samenwerking.

“Je kunt meer leren over een persoon in een uur spelen dan je kunt tijdens een leven lang praten”  

 -Plato-

Tijdens deze workshop neemt Evie je mee in de wereld van LEGO® SERIOUS PLAY®.

Deze methode is een innovatief, experimenteel proces dat ingezet kan worden voor teambuilding, organisatieontwikkeling, strategie- en visieontwikkeling en innovatie. De methodiek zorgt voor 100% betrokken deelnemers en alle lagen in de organisatie kunnen meedoen. De methodiek legt verbinding tussen de hersenen en handen waardoor nieuwe inzichten ontstaan. De methodiek is experimenteel waardoor er snel aangepast kan worden op een veranderende omgeving. Bovenal is het een leuke en creatieve manier van samen werken aan een resultaat!

Voor deze workshop kunnen 10 deelnemers meedoen, er zijn 3 rondes van 11:10, 13:30 en 15:50

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op