Femke Deckers

Theatercollege 'De kracht van de creatieve mindset'

Op de werkvloer moeten we tegenwoordig ‘creatief’ en ‘innovatief’ zijn. Maar, welke basishouding ligt daaraan ten grondslag? En hoe vóelt dat eigenlijk, out-of-the-box-denken? Het ‘nog-niet-weten’? De status quo doorbreken?

Femke Deckers is creativiteitstrainer en maakte een theatercollege waarin ze haar persoonlijke verhaal (in theatervorm) en haar vakkennis (in collegevorm) in één voorstelling op unieke wijze combineert. Het resultaat is een bijzondere cross-over: theater en theorie wisselen elkaar af!

Femke neemt je mee in haar proces van ‘zelf-innovatie’: een spannende, en vooral rommelige reis die volgde op een ingrijpende rugoperatie. Als professional kende ze alle theorieën rond creativiteit, maar nu moest ze die inzetten om zichzelf opnieuw uit te vinden. Want revalideren = innoveren, zo bleek.

Je ziet, leert, voelt en krijgt 7 creatieve houdingen mee die belangrijk zijn binnen het vakgebied van de creativiteit en innovatie.

Een voorstelling voor mensenlevens én organisaties in transitie!

Biografie

Femke Deckers is trainer, creatief maker en oprichter van De Creatieve Werkvloer. Ze geeft brainstormsessies en workshops in toegepaste creativiteit voor organisaties in verschillende sectoren. Ze is auteur van het boek ‘Schroef jezelf los’ (2021).

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op