Frans van Leeuwen

Kloot jezelf succesvol

Voortdurend bezig zijn met doelen stellen, presteren en grenzen verleggen trekt niemand meer. Je krijgt er stress van en het leven wordt er niet leuker door. En dan kan je wel heel spiritueel gaan zitten mediteren, keihard gaan sporten of elke dag een ijskoud bad nemen en dat met iedereen delen, maar ga je van het ene naar het andere moeten. En het verplaatsen van prestatiedrang helpt jou niet naar een relaxed, leuk en succesvol leven

Wanneer heb jij voor het laatst lekker aan lopen kloten? Je telefoon uitgezet en je intens verveeld? Iets uit het raam gegooid, gewoon omdat het kon? Een weekend verspeeld aan je volkomen nutteloze hobby?

In deze sessie geef ik je inzicht in de volgende aspecten:

  • Waarom presteren je niet altijd verder brengt
  • Hoe je door aan te kloten soms net zoveel en soms meer kunt bereiken
  • Hoe je een juiste balans aan kunt brengen tussen presteren en aankloten
  • hoe je volgens vijf aanklootregels oefent voor meer aanklootsucces.

Biografie

Frans van Leeuwen (1986) had een bewogen, maar avontuurlijke jeugd waarin hij veel heeft aangekloot. Via verschillende basisscholen kwam hij uiteindelijk terecht in het speciaal onderwijs. Tot hij besmet raakte met het prestatievirus en via verschillende omwegen zijn Masterdiploma Bestuurs- en Organisatiewetenschap behaalde aan de Universiteit. Hij bouwde vervolgens samen met jeugdvriend Tijs Koedam een succesvol bedrijf op. Alleen één ding was hij onderweg vergeten: aankloten!

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op