Genieke Hertoghs

Het onbewuste brein

Genieke Hertoghs is founding mother van het gedachtegoed Subconscious Impact. Dat gedachtegoed heeft als grondslag de theorie van Daniel Kahneman (nobelprijswinnaar voor de Economie, 2002). Het gaat ervan uit dat als je met mensen praat, de kans het grootst is dat je tegen het onbewuste brein praat. Dat staat namelijk 98% van de tijd áán.
Genieke spreekt over en tegen het onbewuste brein. Je gaat inzien welke enorme rol dat onbewuste brein heeft in dagelijkse communicatie en samenwerking. Weerstand oplossen gaat via de onbewuste route, weet Genieke inmiddels als geen ander. En verdwijnt -als je het onbewuste brein bereikt- in maximaal drie minuten. Door de ander écht te zien. Fijne kennis als je dagelijks als ‘vernieuwer’ je kop boven het maaiveld uitsteekt op grote podia.

Subconscious Impact biedt 35 hele concrete en praktische gesprekstechnieken waarmee je de ander écht bereikt in dat onbewuste brein. Genieke ademt het gedachtegoed in alles wat ze doet. Daarnaast is ze auteur van het boek: ‘Don’t push me! Hoe je mensen wél beweegt’ en coauteur van het boek: ‘Impact; de kracht van onzichtbare invloed”. Ze heeft in de afgelopen 22 jaar honderden organisaties (profit en non-profit) geholpen aan meer impact als spreker, coach, procesbegeleider en trainer.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op