Iris Colijn

De (on)gelukkige Young Professional !

Hoe houd je jezelf staande in een uitdagende en prestatiegerichte maatschappij?

We manoeuvreren onszelf een weg tussen hoge verwachtingen, veel keuzes, complexe banen en een druk sociaal bestaan. Veel ballen die we op moeten houden en dat het liefst zonder te falen en zonder afgewezen te worden. Een bumpy ride richting een ideaal en gelukkig leven. De realiteit is dat er onderweg allerlei lastige hobbels zoals kwetsbaarheid, ontevredenheid, burn-out, prestatiedrang, schaamte en acceptatie te overwinnen zijn.

Of we nu twintiger, dertiger of 35-plusser zijn: in de huidige arbeidsmarkt neemt deze generatie Millennials/Gen Z een grote plek in. Waar de een binnenkomt als starter na de studie, vervult de ander een eerste seniorfunctie. Een ding is zeker: de komende jaren hebben zij steeds meer invloed op het bedrijfsleven. Zij zijn namelijk de successen van morgen! Reden genoeg om te weten wie ze zijn, wat hen drijft en hoe je ze in deze levensfase kunt supporten.

Biografie

Iris Colijn is loopbaan- en lifecoach voor Millennials/Youngprofessionals. Ze helpt twintigers en dertigers van nu terug te brengen naar hun authentieke zelf en hen handvatten te geven in onze razende maatschappij. Ik gun jou in deze levensfase een leven waarin jij doet waar je écht gelukkig van wordt en keuzes maakt vanuit vertrouwen in plaats van angst.  Mijn aanpak zit in de confrontatie met jezelf, het anders durven denken, het dichterbij jezelf te komen, het ontdekken wie je bent en vooral wat je graag wilt. Met empathie, enthousiasme, positieve aanstekelijkheid en een dosis Groningse humor probeer ik je uit te dagen om het vanaf morgen anders te doen!

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op