Jelte Krist

De Kunst van het Onmaakbare

De onderbroek van de spreker wordt gemiddeld beoordeeld met een 9!

We leven in het Westen sterk vanuit het idee dat het leven maakbaar is. In organisaties en zelfhulpboeken gaat het dan ook continu over grip, quick fix en voorspelbaarheid.
Maar 70% van de verandertrajecten mislukken, werkend Nederland heeft massaal last van werkstress en managementgoeroes spelen leentjebuur bij sociaalwetenschappelijk onderzoek waarvan 75% niet reproduceerbaar is. Personeelstekorten, de corona pandemie en klimaatproblematiek: we merken aan den lijve dat we de wereld niet naar ons hand kunnen zetten.
Boven de tekentafel ziet het er met overhemd en stropdas professioneel uit, maar in de onvoorspelbaarheid van de werkpraktijk staan we te wankelen in onze onderbroek.

De Kunst van het Onmaakbare is een alternatief paradigma om mee aan het werk te gaan. Het is een manier van denken en handelen die de mogelijkheden onderzoekt van het laten ontstaan van ruimte, vriendschap en ervaringsgericht leren.

Biografie

Jelte C. Krist, MSc. is organisatie- en veranderkundige. Hij houdt zich ruim 15 jaar bezig met dynamiek en leren in onderwijs, zorg en profit-organisaties. Hij werkt vanuit Learn2Create, is lecturer organisatiekunde en HRM aan de Hogeschool Utrecht en columnist bij o.a. Noordhollands Dagblad.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op