Judith Webber

Liefde op de werkvloer

Liefde op de werkvloer

Behoud van mensen is in deze tijd een essentieel vraagstuk. Overal zijn mensen tekort. En dat leidt tot grote problemen. Eerlijk gezegd word ik daar stiekem blij van, want dit creëert de urgentie om écht anders met mensen om te gaan, de mensen die al voor je werken, bedoel ik.

Want in hoeverre heb je ze op de balans staan bij de activa? Zie je mensen als waardevol of zie je ze als kostenpost?

De manier waarop je naar jouw kapitaal kijkt, je menselijk kapitaal, is allesbepalend in hoeverre je mensen aan je kunt (ver)binden. In hoeverre bied je mensen ontwikkelingsmogelijkheden? In hoeverre ervaren mensen autonomie? In hoeverre is de sfeer open & verbindend en weet je wat er speelt?

In hoeverre houd je van je mensen?

Op het Grootste KennisFestival geef ik een interactieve lezing/sessie waarbij ik je graag laat ervaren wat het betekent om van je mensen te houden, wat dit met talent benutten te maken heeft en met verbinding, vertrouwen en veiligheid. En vooral: hoe je hier zélf verandering in aan kunt brengen. Met effect: dat mensen blijven én meer waarde leveren dan ooit tevoren.

Ik popel om m’n boodschap te delen en de mindset te switchen naar ‘hoe haal ik het beste uit m’n mensen?’

Biografie

Het is de missie van Judith Webber om meer openheid, energie én connectie in organisaties en dus in mensen te brengen. Mensen die tevoorschijn komen, daar wordt de wereld mooier van!

Judith is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Weerstand weet ze op een humoristische manier te smelten. Kortom: iedereen doet mee!

Zie ook www.judithwebber.nl/spreker

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op