Judith Webber

Van hokjes naar puzzelstukjes

Het leven is bedoeld om alles eruit te halen wat er in zit, uit jezelf én elkaar. Hiervoor is het nodig dat mensen tevoorschijn komen. Dat mensen zich vrij voelen om zich te uiten. Dat ze zich durven te laten zien én horen. Openheid!

Vaak ontstaan er problemen als dat ontbreekt: geroddel, elkaar moeilijk/niet aanspreken, ‘rotte appels’, demotivatie, werk over de schutting gooien, het gevoel als eilandjes te werken, kortom: een slechte samenwerking, om over verzuim en verloop maar niet te spreken. Om dit te doorbreken is het nodig dat we mensen vertrouwen en uitnodigen. En bovenal: dat we luisteren naar wat er gezegd wordt.

Met het ’Van hokjes naar puzzelstukjes’ gedachtengoed biedt Judith graag praktische handvatten om de samenwerking duurzaam te verbeteren én talent beter te benutten. Want hokjes beperken je zicht.

Judith Webber is één van de meest authentieke & energieke sprekers van dit moment. Ze spreekt met verve over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op