Juul Martin

Stop met in de weg zitten. Ruimte maken doe je zo

Natuurlijk wil je als leider ruimte maken voor je mensen, en zeg je dat je het doet, maar of dat ook lukt? Zonder dat je het door hebt zit jij je mensen meer in de weg dan je lief is en dan goed voor hen is. Soms zit je organisatiestructuur of cultuur in de weg. En dat maakt dat je er samen niet alles uit kunt halen. Zonde. Hoe maak je dan wél ruimte en waar maak je dan precies ruimte voor? Om dit te onderzoeken sprak Juul Martin met tientallen topleiders, van de internationale filmwereld tot het voetbalstadion en van de overheid tot de internationale retail.

De conclusie: Als het je lukt om meer ruimte te maken voor erkenning, creativiteit, autonomie en nog veel meer dan krijg je van je mensen en teams veel meer terug: de hele mens. En dan gaat het lekker lopen, leid je relaxter en gaan je mensen shinen.

Juul is psycholoog en coach en is gek op verkennen en delen. In zijn nieuwste boek Maak Ruimte dat vandaag wordt gelanceerd beschrijft hij de dynamiek van het ruimtemaken met humor en stijl. Als spreker neemt hij de hele zaal mee op zelfonderzoek en vertelt hij boeiende verhalen. Hij coacht, adviseert en verbindt leiders die samen willen groeien binnen de ruimtemakers-community. Hij leidt zelf de School voor Wereldverbeteraars.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op