Kimberley de Haas

De sleutels tot leuker werken met betere resultaten.

We brengen allemaal een groot deel van ons werkende leven door in organisaties. Het zijn plekken waar we met veel energie proberen dromen waar te maken. Samen waarde toevoegen en mooie resultaten najagen. Toch lopen ook veel mensen er vast. Frustratie, burn-out en onverschilligheid liggen op de loer. Ontevreden klanten en middelmatige resultaten het gevolg. Onbenut potentieel de eeuwige zonde.

Wat maakt nou dat bij sommige organisaties alles lijkt te kloppen? Dat het er knettert en bruist. Die plekken waar je als je binnenkomt de energie al voelt. En de resultaten door het dak gaan.

Kimberley is altijd op zoek naar de formules voor succesvolle organisaties. Ze deelt graag wat ze onderweg tegenkomt. Pijlers, ideeën, bewezen principes, voorbeelden, best practices en al zo meer. Ter lering. Vermaak. Inspiratie. Om je in jouw geloof te sterken dat het anders kan. En je de handvatten te geven om het roer om te gooien.

Biografie

Kimberley de Haas is ervaren manager, veranderstrateeg en organisatieadviseur. Ze helpt organisaties succesvol te veranderen, zodat het plekken zijn waar werken leuk is en iedereen trots is op de resultaten. Haar hart gaat sneller kloppen van complexe verandervraagstukken rondom organisatieontwikkeling.  Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren van werken, voorbeelden van baanbrekers in de markt en de laatste ontwikkelingen op het vlak van organiseren. Ze deelt die inspiratie graag waar ze kan.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op