Kristian Esser

Digitale samenwerking gaat niet vanzelf

Samenwerken doen we vanaf onze geboorte maar digitaal samenwerken vinden we online gedoe. De pandemie heeft een handje geholpen om het echt op gang te krijgen, maar genoeg mensen die er moeite mee hebben. En begrijpelijk. Online moeten we verbinding maken met beperkte zintuigen, en die fysieke afstand vraagt ook om nieuwe vormen van leiderschap.

Deze Keynote gaat niet over technologie, maar over hoe mensen zich aanpassen op een de sterk veranderende digitale samenwerking. Het laat zien wat de voordelen zijn van asynchroon werken, wat de kracht is van gedistribueerde kennis, en welk model wel werkt om online beter samen te werken.

Na het zien van deze Keynote begrijp je waarom mail waarschijnlijk niet zo’n goed idee is, en waarom controle op afstand niet werkt. Dit allemaal in het licht dat de belangrijkste sleutel voor digitale samenwerking het vermogen is om online verbinding te kunnen maken. En dat geld voor elk soort bedrijf.

Biografie

Kristian is al 35 jaar ondernemer en heeft als keynote spreker al meer dan 150 keer op het podium gestaan. Hij heeft altijd middelgrote internationale bedrijven geadviseerd op het gebied van Digitale Transitie en de laatste 5 jaar helemaal gericht op Digitale Samenwerking.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op