Lottie Herfkens - Videoprofs

Videoprofs

Voor een goede marketingstrategie is video onontbeerlijk. Maar hoe begin je daarmee? Hoe zorg je dat je mooie video’s krijgt, die passen bij het verhaal van jouw bedrijf? En die je ook nog eens succesvol online in kunt zetten? Het antwoord is simpel: door het zelf te doen. Videoprofs laat in haar workshops hoe jij snel en eenvoudig smartphone video’s maakt. Je leert hoe je goed kunt filmen, zorgt voor mooi geluid en pakkende beelden. Daarnaast leer je welk social media-kanaal bij jouw boodschap past en hoe je een boodschap naar een video vertaalt.

Wil jij ook aan de slag met smartphone video’s? Meld je dan aan voor de workshop van Videoprofs. Stel al jouw vragen over videocontent en leer hoe je zelf smartphonevideo’s kunt maken!

Lottie Herfkens is communicatieadviseur. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en vijftien jaar op het gebied van social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw persoonlijke doelstellingen of bedrijf.

Er zijn 3 verschillende workshop rondes waarvoor je kan opgeven: 12:20 – 13:00, 14:40 – 15:20, 17:00 – 17:40

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op