Mara van den Eelaart & Gerla Struik

Ga ont-moeten in een gesprek op voeten met Studio Vers Bestuur

Met jou voeren we een interactieve dialoog over bestuurlijke vernieuwing. Jij gaat je eigen ruimte innemen en daarbij is zeker ook plek voor de ander. Met elkaar verdiepen we ons in verschillende perspectieven. Op deze manier geven we ruimte en inkleuring aan bestuurlijke innovatie. 

Vooraf weet je één ding zeker: in een gesprek op voeten sta je nooit alleen! 

Biografie

Mara van den Eelaart 

Mara gedijt goed in een veranderende omgeving. Ze staat in haar kracht wanneer ze zich kan bezighouden met vernieuwing en ontwikkeling. Mara ziet snel relevante trends en legt verbanden vaak voor een ander deze ziet. Daarnaast heeft ze een goed gevoel voor welke kant het op moet gaan om verbeteringen te realiseren of kansen te pakken. Vlot schakelen is haar tweede natuur.
Mara is nieuwsgierig en heeft behoefte geprikkeld te worden en nieuwe dingen te ondernemen.  

Gerla Struik 

Gerla is een ‘sprankelende katalysator’. Een aanstekelijke, warme en sprankelende energiebron, die mensen uitdaagt om na te denken over welke acties het snelst leiden tot het gewenste resultaat. Tegelijkertijd zorgt Gerla er voor dat deze praktisch uitvoerbaar zijn. Kleine, concrete, makkelijke stapjes is waar ze graag toe uitdaagt.
Gerla is energiek, positief, daadkrachtig, denkend in mogelijkheden, niet bang om ‘anders te denken & te doen’ en niet per definitie vormvast.  

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op