Martha Buning en Annemieke Mintjes

Sprankelend samenwerken: het kan!

Aandacht voor werkgeluk zorgt voor mentaal en fysiek fitte medewerkers en teams en organisaties die beter in hun vel zitten, beter presteren én beter in staat zijn in te spelen op de veranderingen in en om hun organisatie. Geen wonder dus dat steeds meer organisaties werkgeluk op één zetten. Want in een wereld die al aan snelle veranderingen onderhevig was, heeft corona de manier waarop we samenwerken nog verder op z’n kop gezet. We werken veel online, en vaak ook hybride. Maar hoe houd je dat effectief én sprankelend, zodat niet alleen resultaat geboekt wordt, maar mensen er ook plezier in hebben en houden? Een goede voorbereiding, goede techniek en vooral ook passende werkvormen kiezen maken daarbij het verschil. Tijdens deze nogal interactieve workshop vertellen Martha en Annemieke over de link tussen werkgeluk en goede werkvormen én zetten ze je in de doestand. (Werk)plezier: daar draait het om!

Martha Buning en Annemieke Mintjes van Gelukwerkt.frl zijn facilitators en trainers op het gebied van slimmer en leuker werken. Samen met Matthijs Steeneveld schreven zij het boek ‘Hybride bijeenkomsten. Praktische gids voor effectief en sprankelend samenwerken.’

 

Biografie

Drs. Annemieke Mintjes van Gelukwerkt.frl is communicatiekundige en werkt als trainer, facilitator en inspirator. Zij ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en vergroten van hun menselijk kapitaal in een snel veranderende omgeving. Ze verspreidt plezier, ervaring en kennis op het gebied van wendbaar werken en werkgeluk. Daarbij zet ze diverse thema’s en methodieken in, waaronder agile/scrum, liefde, LEGO® SERIOUS PLAY®, storytelling, verandervaardigheid en serious gaming.

Martha Buning van Gelukwerkt.frl was ruim twintig jaar actief in het HR-werk, volgde onder andere de ‘Chief Happiness Officer’-training en stelt dat mensen meer invloed hebben dan ze zelf denken. Ze houdt ervan mensen te inspireren en kleine stappen voorwaarts te laten zetten. Ze is een fan van continu blijven leren en is ervan overtuigd dat agile manieren van werken helpen om organisaties wendbaarder en toekomstbestendiger te maken.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op