Netwerkwalk van station naar het festivalterrein

Netwerkwalk van station naar het festivalterrein

Doe mee met de netwerkwandeling onder de leiding van Martine de Vaan van het Station Deventer naar het Grootste Kennisfestival. Je kunt kiezen tussen een (lopende) speeddate variant of freestyle. In beide gevallen geldt: jouw festival begint als je uit de trein stapt. Je gaat samen met andere festivalgangers wandelen, dwars door het historische centrum, langs de IJssel en komt met een fris hoofd aan bij de festivallocatie. Bij aankomst heb je kennis gemaakt met nieuwe mensen uit heel Nederland, onderweg ideeën uitgewisseld en ruim 2,5 km gelopen.

Geef je wel even op via deze link

Lopen is een gratis wondermiddel, voor mensen, voor steden, en voor de samenleving als geheel. Martine daagt al jaren mensen uit om iets te bedenken met een betere kosten-baten verhouding voor zowel het individu als de samenleving. Tot nu toe is dat nog niemand gelukt. Wat haar betreft begint een nieuwe balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden dan ook bij de mens te voet. Daarom gaan we steden ombouwen tot wandelparadijzen, de sleutel tot een duurzame en aantrekkelijke toekomst.

Om wandelend vergaderen makkelijker te maken ontwikkelde Martine de Vaan weetingroutes en werkvormen. Ze introduceerde de nieuwe manier van werken bij organisaties en laat zien dat we productiever, creatiever en energieker kunnen werken en vergaderen, zonder dat het iets kost. In 2021 verscheen haar boek Walk Your Meeting.

Nieuwsgierig geworden? Later in de middag kun je naar haar lezing of doe je mee met een weeting om jouw eigen weeting-bingo-kaart te maken, onderweg naar meer stappen in jouw werkdag.

  • Netwalk: Jouw festival begint op station Deventer. Netwalk samen met andere festivalgangers naar de Gasfabriek
  • Lezing: Weeting, walk your meeting
  • Walkshop: Maak je eigen weeting- bingokaart voor meer beweging, meer lopen in jouw werkdag

Biografie

Martine de Vaan loopt zelf 7 km per dag zonder dat het tijd kost. Daarnaast wandelt ze graag en dat mag tijd kosten. Ze is bedenker en oprichter van Weeting, innovatiemanager van het Rijksvastgoedbedrijf en leidt de City Deal Ruimte voor Lopen, een samenwerkingsverband van steden, ministeries en maatschappelijke partijen die kennis ontwikkelen, experimenteren en tools ontwikkelen om de voetganger een volwaardige plek te geven in de stad.

Martine is milieukundig ingenieur en voltooide de MBA publiek-private samenwerking op Nyenrode. Martine is duurzaamheidsexpert, spreker en werkt met hart en ziel voor de publieke zaak. Ze haalde sinds 2017 drie maal de Duurzame 50, een lijst van koplopers in de gebouwde omgeving die jaarlijks tijdens het innovatie event Building Holland wordt bekendgemaakt.

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op