Pacelle van Goethem en Coen Bardelmeijer

Verleiden met je stem

Overtuigingskracht lijkt iets waarmee je geboren moet zijn; iets voor Gandhi en de Obama’s. Maar overtuigen volgt zijn eigen logica, en charisma heeft best practices. Pacelle van Goethem beschreef in haar bestseller ‘IJs verkopen aan Eskimo’s’ hoe overtuigen werkt. In haar laatste boek, ‘Macht aan de aardige mens’ geeft ze tips en trics voor iedereen over overtuigingskracht.

Tijdens het Kennisfestival gaat Pacelle je helpen in fieldlab-sessies om zelf een adembenemend verhaal te kunnen vertellen over jouw briljante ideeën. Doe mee, schuif aan en laat iedereen aan je lippen hangen!

De ene stem is de andere niet; er zijn stemmen waar je voor stil blijft staan en stemmen waar je hard voor weg loopt. Hoe zorg je ervoor dat jouw stem zo onweerstaanbaar is dat mensen aan je lippen blijven hangen om geen woord te missen?

  • Pas je stem aan aan je rol
  • Met je stem kun je praten maar ook zingen
  • Een lage stem maakt indruk maar is dit ook verleidelijk?
  • En nog veel meer

Pacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen. Zij specialiseerde zich in Psychologie en Massacommunicatie. Ze bestudeerde alle beïnvloedingsdisciplines: van psychologie tot theaterwetenschap en van sociolinguïstiek tot kwantumfysica.

Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door de mooie samenwerking met Verhaal met Impact.

 

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op