Uit Dagen

Op dit podium word je ondergedompeld in een aantal wisselbaden

Uit dagen van De Theaterloods Radio Kootwijk; Kuuroord voor werk, leven en liefde
Op dit podium word je met kunst, cultuur, natuur en wetenschap ondergedompeld in de wisselbaden van De Theaterloods. De ingrediënten voor een inspirerende Uit Dag.

Met Roek Lips en zijn nieuwe inspiratiecollege ‘De wereld dat ben jij’, Het Waardenkabinet over wat werkelijk van waarde is, danstheater Project Ik, Muzikaal College door 3 topmuzikanten en Lied voor een verhaal; een muzikale ode aan jou. Dit podium inspireert, daagt uit, prikkelt, brengt bijzondere ontmoetingen. Met als centrale vraag: Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

Roek Lips (die drie keer eerder op Het Grootste Kennisfestival heeft opgetreden) heeft samen met De Theaterloods in Radio Kootwijk – met wie hij een intensieve samenwerking heeft – het Podium vormgegeven. De Theaterloods is een kuuroord voor werk, leven en liefde. Zij stellen dagen samen met wisselbaden vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap, rondom de vraag: ‘wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde’. Deze wisselbaden vormen samen de Uit Dagen. Inspirerende dagen op maat voor organisaties.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op