Roek Lips

De wereld dat ben jij

Zoals je misschien las op Linkedin of in het interview in de Volkskrant is Roek Lips ernstig ziek. We hebben in contact met Roek, zijn vrouw Mientje en de mensen van De Theaterloods besloten dat we het podium Uit Dagen door laten gaan met daarin ook ruimte voor een speciaal vormgegeven sessie van Roek over zijn nieuwe boek ‘De wereld dan ben jij’.

Wisselbad te zien op het podium Uit Dagen.

Aangeboden door De Theaterloods in Radio Kootwijk
De Theaterloods is een kuuroord voor werk leven en liefde. Zij stellen heidagen samen met wisselbaden vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap, rondom de vraag: ‘wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde’. Deze wisselbaden vormen samen de Uit Dagen. Inspirerende dagen op maat voor organisaties.

Biografie

Roek Lips (1961) is een veelzijdig persoon: journalist, schrijver, mentor, spreker, adviseur, bestuurder en film- en theatermaker. Toen in 2011 zijn achttienjarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag ‘wat werkelijk van waarde is’ besloot hij opgedane inzichten met zoveel mogelijk mensen te delen. Hij publiceerde onder meer Wie kies je om te zijn, De wereld dat ben jij, Ben ik in Beeld, Het boek Job en Droom en daad.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op