Wendelien Geurkink

Laat de magie van cacao jouw festivalervaring verrijken

Tijdens deze workshop leer je niet alleen het belang van betekenisvolle rituelen op de werkvloer, maar ga je er ook één zelf beleven. Leer over rituelen op de werkvloer en ontdek hoe een cacaoceremonie jouw festivalervaring en ook jouw organisatie kan verrijken.

Wat kun je verwachten
Deze workshop combineert oude rituelen met moderne inzichten om jouw festivalervaring te verrijken en je inspiratie te laten stromen. Tijdens de workshop word je uitgenodigd om een moment van diepe verbinding, reflectie en creatieve intentie te ervaren, ondersteund door een speciaal voor een ceremoniële setting ontwikkelde pure rauwe cacaodrank.

Wat is een cacaoceremonie
De cacaoceremonie is een eeuwenoud ritueel dat in vroegere tijden gezien werd als heilig en ingezet werd voor spirituele, emotionele en fysieke genezing. In de moderne tijd is de cacaoceremonie geëvolueerd tot een praktijk die diepe verbinding, introspectie, creativiteit en samenwerking bevordert. Ideaal dus om toe te passen op de werkvloer!

Wat doet cacao
De theobromine in ceremoniële cacao zorgt voor een energieboost en alertheid, terwijl anandamide, een ‘gelukshormoon’, ontspanning en welzijn bevordert. Daarnaast bevat cacao antioxidanten die stress verminderen en het immuunsysteem versterken. Door cacao op de juiste manier te gebruiken, kun je een positieve en productieve werkomgeving creëren.

Verrijk jouw festivalervaring
Mis deze unieke kans niet om de magie van cacao te ervaren en jouw festivalervaring naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren, verbind met anderen en zet jouw intenties om in actie tijdens deze bijzondere workshop!

Het wordt aanbevolen om vooraf niet te veel te eten, zodat de effecten van de cacao beter voelbaar zijn.

Biografie

Typisch Wendelien
• Ervaren ondernemer met een achtergrond in IT, cultuurverandering en innovatie
• Transformatietrainer & coach voor mensen en bedrijven
• Combineert oude rituelen met moderne inzichten
• Inspireert, activeert en is duidelijk
• Danst en schrijft graag haar gevoel

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2023 in Breda

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op