het grootste kennisfestival VAN NEDERLAND

16 juni 2022

13.00 - 21.00 uur

Deventer

75 sprekers | 5 ARTIESTEN | 12 podia | Food & drinks

Podium:

17:05

-

18:05

Cleantech Battle

De Cleantech Battle 2022

Vijf studententeams uit Oost-Nederland strijden met hun innovatieve idee op het gebied van schone technologie en duurzaamheid om de titel en de hoofdprijs van 1.500 euro.
Een circulair, multifunctioneel geluidsscherm. Een machine die met duurzame energie blauwalgen uit meren filtert. Een zonneconcentrator voor glastuinbouw. Het is een greep uit de veelbelovende, duurzame oplossingen die afgelopen jaren tijdens de finale van de Cleantech Battle werden gepitcht. Ook dit jaar klimmen weer vijf finalisten op het podium om hun idee wereldkundig te maken.

Cleantech Battle
Het is de negende keer dat de Cleantech Battle plaatsvindt. Studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland bedenken en presenteren hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie en duurzaamheid. De jury bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houdt bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is.

Meer informatie
https://www.cleantechregio.nl/samen-werken-aan/cleantech-battle

De Cleantech Battle 2022 wordt georganiseerd door Platform Techniek Stedendriehoek en mede mogelijk gemaakt door Cleantech Regio en de gemeente Deventer. Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door Deventer Kring Werkgevers, Bouw Sociëteit, Ideo Netwerkvereniging installatiebedrijven en MKB Deventer.

Partners