Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

ProgrammaBlokkenschema

14:00 - 14:40 | Admiraal

Veel oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar ze zijn het wel. Ze vinden het normaal dat ze een organisatie leiden of een succesvol bedrijf opbouwen. Sterker nog, ze zijn vaak bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze nog beter zouden moeten of kunnen doen.

Hoe komt het nu dat oudste dochters deze posities al wel innemen maar zichzelf niet zien als leiders?

Dat ontdek in het open een eerlijke verhaal van Aike waarin ze je bewust maakt van het leiderschap van oudste dochters dat nu nog vaak verborgen blijft. Vanuit die bewustwording en inzicht in de oudste dochter dynamiek, krijg je de sleutels in handen die je helpen om je volwassen plek in te nemen en je leiderschap te omarmen. Zo kun je met wie je bent en op jouw eigen manier je bijdrage kunt leveren aan de wereld waarin we samen leven.

Geen oudste dochter? Weet dat je meer dan welkom bent.

Biografie

Aike Borghuis is bestsellerauteur van het bestverkochte managementboek van 2023 ‘Het verborgen leiderschap van oudste dochters’. Ze is oudste dochter, ondernemer en werkt vanuit het systemisch perspectief. Ze is coach en mentor voor oudste dochters op leiderschapsposities. Ze leert oudste dochters niet harder, maar slimmer te werken, waardoor ze meer maatschappelijke impact maken, zich vrijer voelen en daarnaast tijd en ruimte overhouden voor de dingen die ook belangrijk voor ze zijn.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op