Annelita Reinders

Keuzestress

ProgrammaBlokkenschema

12:00 - 12:40 | Machinekamer

Leuk, een hele middag workshops en lezingen! Er is zoveel keuze, dat in de praktijk je middag al snel vol zit en mogelijk heb je zelfs last van keuzestress!

Heb je zin om de middag (dit festival) te beginnen vanuit rust en vertrouwen dat je de juiste mensen gaat ontmoeten en de inzichten krijgt die je net nodig had? Antwoorden krijgt op de vragen die je hebt. Dan ben je welkom bij deze workshop.

Door ervaringsgerichte oefeningen ga je uit je hoofd en kom je in je gevoel. Je gaat verbinding maken met je doel voor deze middag en oefenen met je gevoel volgen en in jouw flow zijn, zodat er ruimte is voor toevallige ontmoetingen of die ene gave workshop die je niet had verwacht.

Schrijf je snel in, want vol is vol. 

Biografie

Van huis uit ben ik psycholoog, ik studeerde in Amsterdam. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik als psycholoog, trainer en organisatie-adviseur in organisaties. S-Sent Leven in essentie heb ik opgericht in 2000. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen bij hun vraag en in hun ontwikkeling. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, intuïtief leiderschap, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf. In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook vijf jaar les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen en individuele begeleiding vanuit S-Sent.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op