Arjen Banach

De 4 principes van succesvolle AI-bedrijven

ProgrammaBlokkenschema

16:00 - 16:40 | Het Theater

We zitten midden in de vierde industriële revolutie, die helemaal draait om technologie. Waar sommige bedrijven zich nu al compleet onderdompelen in de wereld van AI en automatisering zijn veel organisaties nog afwachtend rondom deze ontwikkelingen, en dat is begrijpelijk. AI en automatisering komen opeens overal opzetten en dat zorgt voor onduidelijkheid en zelfs spanning. Wat moeten we er mee en vooral waar beginnen we dan?

In deze keynote gaan we AI afpellen zodat er hele praktische stappen overblijven die iedere organisatie morgen al kan zetten. Want over de toekomst van ons werk is veel onduidelijk behalve dat we anders zullen gaan werken. AI gaat ons in staat stellen om onze manier van werken slimmer, beter en leuker te maken, in nagenoeg alle sectoren (o.a. zorg, onderwijs, overheid).

Waarschuwing: deze keynote is geen sneltreinvaart langs 100+ uiteenlopende AI-ontwikkelingen. We kijken niet van buiten naar binnen maar juist andersom. Het vertrekpunt is jouw organisatiecultuur. Is deze klaar om kleine stappen te zetten in het omarmen van de technologie…?

Biografie

Arjen Banach is organisatiefuturoloog en veelgevraagd spreker. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe we werken inspireert hij professionals in binnen- en buitenland middels de vele lezingen die hij jaarlijks geeft. Zijn eerste boek ‘Organisatievibe’ werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. Zijn sessies worden alom gewaardeerd vanwege de hoge mate energie, humor en interactie.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op