Bas Kodden

Innovatief leiderschap - Durf te rebelleren!

ProgrammaBlokkenschema

16:00 - 16:40 | Admiraal

Rebelleren moet je faciliteren. Daar is Bas Kodden van overtuigd. In zijn lezing vertelt hij over het toelaten en stimuleren van non-conformisme en originaliteit waardoor positieve veranderingen ontstaan. Niet alleen het welzijn van medewerkers en de concurrentiekracht van organisaties behoeven meer ruimte voor eigenheid, maar ook de maatschappij smacht naar doorbraken op het gebied van zorg, klimaat, onderwijs en bestuur. De winnaars van morgen zijn bedrijven en instellingen die nú het snelst kunnen (rebel)leren.

Bas Kodden toont aan hoe je de karaktereigenschap van zelfeffectiviteit (als meest bepalende factor voor duurzaam presteren) kunt ontwikkelen, kunt oproepen, kunt ontketenen én kunt vasthouden om nog succesvoller te kunnen worden.

Meervoudige studies naar non-conformisme leveren een verzameling baanbrekende inzichten op hoe je – door gebruik te maken van meer originaliteit en zelfeffectiviteit – jouw situatie en organisatie sterk kunt doen verbeteren, kunt groeien en duurzaam en succesvol kunt blijven presteren.

Duurzaam presterende professionals, die openlijk non-conformistisch en origineel durven te zijn hebben last van dezelfde angsten en twijfels als ieder ander. Maar maken het verschil doordat zij juist niet bevriezen door groepsdruk of druk door leidinggevenden. Integendeel, zij komen in actie op basis van verworven inzichten en omarmde zelfeffectiviteit.

Bas biedt je praktische handvatten hoe jij als professional vanuit onverwachte hoek steun kunt verwerven, hoe je groepsdruk en –denken kunt omzeilen en hoe jij jouw leidinggevende kunt overtuigen om al je talenten te mogen inzetten.

Het zal je de kennis en moed geven om je eigen originaliteit en zelfeffectiviteit krachtig te bepleiten!

Biografie

Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid.

Hij is als hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling werkzaam bij Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 150 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD, De Kunst van Duurzaam Presteren en The Devil Inside.

Voor zijn academische carrière was Bas bijna zijn gehele leven ondernemer en bouwde hij vanuit zijn eigen woonkamer diverse bedrijven op tot organisaties met vele honderden werknemers in eigen loondienst.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op