Coen Jutte

Hoe we samen het ongemak durven aangaan

ProgrammaBlokkenschema

17:00 - 17:40 | Grote zaal gasfabriek

Verander-expert en muzikant Coen Jutte is één van de meest impactvolle sprekers over groei en gedragsverandering bij professionals. Zijn lezingen zijn onderwerp van onderzoek door de Universiteit van Utrecht sinds 2023.

ONGEMAK WEERHOUDT ONS VAN ANDER GEDRAG
Om beter te presteren met meer werkplezier of om gewenste veranderingen te versnellen zouden we soms best ander gedrag willen vertonen: assertiever, pro-actiever, non-conformistischer, gedoe gelijk aanpakken, iemand ergens op aanspreken. Of juist leergieriger, de ander meer ruimte geven, minder zogenaamd zeker van je zaak, controle loslaten.

Onderzoek laat zien, dat we vaak goede bedoelingen hebben, maar dat machtsdynamieken, onzekerheid en groepsdruk zorgen voor ongemak. Dit weerhoudt ons om echt impact-vol gedrag te vertonen.

HOE WE SAMEN DIT AANGAAN EN OVERWINNEN
Uit Coens samenwerking met het gedragslaboratorium van Universiteit Utrecht blijkt, dat zien hoe anderen ongemak overwinnen de belangrijkste motivator is voor succesvolle gedragsverandering. Met een mix van wetenschappelijk onderzoek, gezamenlijke beleving, humor en muziek toont Coen in zijn enerverende lezing wat voor er energie vrijkomt als we samen dit ongemak durven aangaan. Daarnaast biedt hij verrassende inzichten hoe je de geweldige energie die ontstaan is vanaf morgen vast kunt houden.

OPTIONEEL: IMPACTMETING
Desgewenst kan de lezing worden afgesloten met een unieke impact-meting, die Coen samen met de Universiteit heeft ontwikkeld. Een maand later krijgt de opdrachtgever inzicht in de mate waarin de lezing bijgedragen heeft aan werkelijke gedragsverandering.

Biografie

OVER COEN JUTTE
Na conservatorium piano en TU Delft begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Na enige tijd verbonden te zijn geweest aan Aberkyn, een change leadership-firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Als één van de meest impactvolle sprekers over gedragsverandering werkt hij samen met de Universiteit Utrecht, die de impact van zijn lezingen onderzoekt.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op