Genieke Hertoghs

Wat je nog niet wist over je eigen onbewuste brein...

ProgrammaBlokkenschema

17:00 - 17:40 | Het Theater

Misschien heb je eerder een sessie van Genieke gevolgd over hoe je anderen in beweging krijgt… En heb je er één ding van onthouden: dat je niet moet pushen. Goed werk. Maar er is zoveel meer over dat onbewuste brein.

Hoe zit je eigen onbewuste brein in elkaar? Welke onbewuste overtuiging heb je? En welk effect heeft die programmering van je ego op de dagelijkse samenwerking met collega’s?

In deze sessie neemt Genieke je mee op verkenning. Ze nodigt je graag op een humorvolle en laagdrempelige manier uit tot zelfonderzoek. Ineens snap je waarom je met collega X zo gemakkelijk en fijn samenwerkt. En valt ook ineens het kwartje waarom het met collega Y altijd zo’n geduw en getrek is.

Hoe verlaat je de ruimte? Met een wezenlijk, nieuw inzicht in jezelf én een doorkijk naar hoe je met alle personen Y in je omgeving toch een waardevolle relatie creëert!

Biografie

Genieke Hertoghs is founding mother van het gedachtegoed Subconscious Impact. Een gedachtegoed dat bestaat uit een grondhouding én een set concrete gesprekstechnieken die landen in het onbewuste brein. Die daar zorgen voor verbinding, veiligheid en gelijkwaardigheid. Genieke is keynotespreker, auteur en (incidenteel) trainer.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op