Hans van der Loo

TAYLOR SWIFT - Liefdevol leiderschap in een passie economie

ProgrammaBlokkenschema

13:00 - 13:40 | Grote zaal gasfabriek

Zij is weggezet als een meisjesmeisje. Een muurbloempje. Een eendagsvlieg. Steeds kwam het erop neer dat iedereen zich verbaasde over haar gewone en vriendelijke manier van doen. Ze was geen echte rock chick zoals veel andere popiconen. Eerder een keurig en vriendelijk meisje dat met niet meer dan een hoofd vol liedjes en een gitaar in de hand de wereld wilde veroveren.
Dat is haar gelukt. En hoe. Haar songs zijn inmiddels over de hele wereld te horen. Haar concerten breken alle records. Ze heeft inmiddels een half miljard fanatieke Swifties om zich heen verzameld. De omzet van haar bedrijven bedraagt meer dan 2 miljard dollar. En dat is lang nog niet alles. Want ze is inmiddels veel meer dan alleen een popicoon. Ze is de belichaming van girl power. Een instituut. En uitgeroepen tot persoon van het jaar 2023.

In deze sessie ondernemen wij een gezamenlijke reis door het leven van Taylor Swift. Een reis van de held. Of beter, gezegd van een heldhaftige antiheld. Want zo spreekt ze over zichzelf. Als je wilt weten wat haar geheime succesfactoren zijn en wat haar succes zegt over de tijd waarin wij leven. Met natuurlijk beelden, muziek en praktische tips om jezelf tot ‘Swiftie’ om te toveren.

Biografie

Hans van der Loo (1954) is publicist, onderzoeker, facilitator en spreker. Hij richt zich op gewone mensen die buitengewone dingen doen. Alleen, maar vooral ook samen. Zijn laatste boeken gaan over dynamische teams (‘Teaming’), psychologische en sociale veiligheid (‘Giftig gedoe op de werkplek’), Elon Musk (‘Musk Mania’) en nu dus Taylor Swift. Het boek over haar verschijnt half april.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op