Jolanda Holwerda en Liesbeth Tettero

Authentiek Leiderschap voor Vrouwen: van macht naar kracht in 7 stappen

ProgrammaBlokkenschema

19:00 - 19:40 | Rederij

Waarom lezen we nog steeds dat het aantal vrouwen in prominente posities achterblijft? Hoe komt het dat vrouwen nog steeds horen dat ze zich maar moeten ‘vermannen’ als het tegenzit? Moeten ze soms een snor nemen om serieus genomen te worden? In de workshop Authentiek Leiderschap voor Vrouwen nemen Jolanda Holwerda en Liesbeth Tettero je in een theatrale interactieve presentatie mee in dilemma’s waar vrouwen op de werkvloer tegenaan lopen. In zeven stappen van Macht naar Kracht. Luchtig en leerzaam, ook heel geschikt voor mannen!

Biografie

Liesbeth Tettero vindt het hoog tijd dat de ongeschreven regels van het spel op de werkvloer veranderen. En dan vooral de masculiene regels als roffel jezelf op de borst en claim ieder succes dat voorbij komt! Als trainer, coach en co-auteur van Authentiek Leiderschap voor Vrouwen leert ze vrouwen om hun weg te vinden in de organisatiepolitiek, om het spel te doorzien en ermee om te gaan op hun eigen, authentieke manier.

Jolanda Holwerda vindt het hoog tijd dat vrouwen over hun bescheiden ambitie heenstappen. We hebben feminiene kracht nodig om deze wereld meer in balans te brengen. En als trainer, coach en co-auteur van Authentieke Leiderschap voor Vrouwen helpt ze vrouwen graag om na te denken over hun ze hun invloed kunnen vergroten op een authentieke manier en hoe we elkaar daar bij kunnen helpen. Want als je elkaar lift, heb je geen botox nodig.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op