Junte Uiterwijk (Sticks)

Junte en Arnold Bouman trappen het IndeSTORM-podium af

ProgrammaBlokkenschema

12:00 - 12:40 | In de Storm

Junte Uiterwijk (Sticks) is host bij twee sessies op het IndeSTORM podium. Hij gaat om 13 uur in gesprek met Dave de Graaf, Wholesale Sales Manager Europe bij Rapha (fietskleding), en om 14 uur met Tom Leenders, co-founder van Repeat (koptelefoons). Twee prachtoge duurzame merken waar Sticks wat mee heeft. Wat? kom kijken en luisteren!

Het IndeSTORM podium is een initiatief van STORM in recruitment van Arnold Bouman. Er staat een mooi gesprek te wachten over wat hem beweegt om zo’n prachtig podium te programmeren. We kunnen er van alles over zeggen, maar beter lees je het interview dat we met Arnold hadden hierover. Zie link onderaan deze pagina 🙂

Biografie

Junte Uiterwijk die we allemaal kennen als Sticks is een rapper uit Zwolle, die bekend werd met Opgezwolle. Daarmee prachtige dingen deed, maar ook daarna nog op allerlei manieren van zich liet horen. Een cd via WeTransfer. Prachtige platen met Dazzled Sticks en Great Minds. Ongelofelijke soloplaten wat ons betreft. Een expo in museum De Fundatie. Maar ook mooie commercials voor een verzekeraar. Als het maar met tekst te maken heeft vertrouwde Junte ons ooit toe. Niet gek dus dat hij STORM, ook uit Zwolle, daarmee helpt. En nu ook met hun op Het Grootste Kennisfestival aanwezig is.

Op de foto zie je Sticks trouwens in 2020 tijdens de eerste Corona editie van Het Kennisfestival in actie.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op