Lykle de Vries

De Team Werkovereenkomst - samen effectiever werken en communiceren

ProgrammaBlokkenschema

16:00 - 16:40 | Theater Kantoor

Op hoeveel plekken hebben jij en je team digitale informatie staan? Werk je ook nog in projecten met collega’s buiten je team, dan komen er nóg meer kanalen bij. Zou je met je team meer willen experimenteren met verschillende toepassingen? Met de Team Werkovereenkomst spreek je met elkaar af welke informatie in welk kanaal of toepassing hoort en welke werkwijze jullie prettig vinden.
In deze sessie deelt Lykle de Vries ervaringen van andere teams die een Team Werkovereenkomst hebben afgesloten. Ook vertelt hij hoe je er het makkelijkste mee kunt beginnen.

Biografie

Lykle de Vries (1970) is Adviseur Leermiddelen bij RADIO (RijksAcademie Digitalisering en informatisering Overheid). RADIO is partner van De Maand van de Digitale Fitheid. Ook presenteert Lykle de Digitale Fitheid Podcast.

Door de jaren heen heeft Lykle veel ervaring op gedaan met (de impact van) digitalisering in organisaties. En zijn conclusie is helder: wanneer wij ons gereedschap niet de baas zijn, is ons gereedschap ons de baas. Vraag je eens opnieuw af: wat ben ik ook alweer aan het doen? Wat wil ik bereiken? En welke tools zijn dan handig om te gebruiken? Het kan met minder, zeker weten.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op