Marja Godvliet, Charlotte den Hartogh en Mijke Linssen

Welke innovatieve oplossingen liggen er nu nog buiten jouw blikveld?

ProgrammaBlokkenschema

14:00 - 14:40 | Theater Kantoor

De intelligentie waarmee leiderschapsuitdagingen zijn ontstaan, is niet toereikend om ze mee op te lossen.

Om tot werkelijke verandering te komen, is het noodzakelijk andere vormen van intelligentie aan te spreken.

Deze workshop is een kennismaking om direct en overtuigend toegang te krijgen tot bronnen van kennis die altijd voor handen zijn. Deze informatie zal de kwaliteit van handelen en keuzes maken drastisch verhogen.

Soul Structures werkt met de technologie van The Presencing Institute (MIT) uiteengezet in Theory U. Deelname is met name geschikt voor professionals die zich open durven stellen voor het onbekende. Soul Structures richt zich op de professional(s) binnen leidinggevende teams die bewustzijn hebben op de huidige, universele scheiding tussen het zelf en het Zelf. Dit zijn professionals die privé al bezig zijn hun volle potentieel te ontsluiten (denk coaching, breath work, koud water therapie, lichaamswerk, psychedelics, mindfulness etc.). En in hun werk nog niet de veiligheid voelen alle delen van zichzelf te betrekken.

Biografie

Wij (Mijke Linssen, Marja Godvliet en Charlotte den Hartogh) zijn Soul Structures gestart om senior management te begeleiden naar gedragen innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Door leidinggevenden volgens hun hoogste waarheid te helpen werken en communiceren.

Want wij geloven dat morele stress ontstaat wanneer we systematisch delen van onszelf uitsluiten. En dat besluiten die genomen worden vanuit een completere werkelijkheid, leiden tot regeneratieve oplossingen. Daarom hebben we mensen nodig die authentiek leiderschap tonen. En stappen zetten vanuit de totaliteit van hun mens-zijn.

Soul Structures volgt het Theory-U gedachtegoed, dat we combineren met technieken uit ons eigen werk als videograaf/presence begeleider, improvisatie actrice/systemisch trainer en creatief strateeg/schrijver. Ons kunstenaarsschap maakt dat we ons comfortabel voelen in het niet-weten. Zo zorgen wij voor opdrachtgevers voor de veilige bedding om in het onbekende te stappen.

Voor Soul Structures werden we begeleid door dr. Otto Scharmer en zijn team van het Presencing Institute, verbonden aan het MIT.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op