Marjolijn Feringa

Voorelkaarkrijgkunde

ProgrammaBlokkenschema

19:00 - 19:40 | Grote zaal gasfabriek

Het bereiken van doelen is een universeel verlangen dat diep geworteld zit in de menselijke natuur. Het is essentieel voor welzijn en geluk. Maar hoe krijg je dingen voor elkaar? Voor veel mensen is dat lastig. Je neemt je dingen voor en ergens op de weg lukt het toch niet. De waan van de dag zorgt ervoor dat je focus verliest, dingen duren lang of zijn moeilijk. Je energie rent weg en je geeft het op. Maar dat kan anders!

Marjolijn neemt je op inspirerende wijze mee in de kunst van de Voorelkaarkrijgkunde, Hoe pak je het aan en wat zijn de valkuilen? Een verhaal vol inspiratie, aanmoediging en begeleiding in de reis naar het bereiken van jouw droom.

Biografie

Marjolijn Feringa is interim-directeur en executive coach. Voorelkaarkrijgkunde brengt zij al jaren in praktijk door sturing te geven aan organisatieverandering en door bestuurders te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, het verbeteren van bedrijfsresultaten en de effectiviteit van de organisatie.
Als auteur schrijft zij boeken over het verbeteren van de manier van werken. Eerdere publicaties: De Toolbox voor dienstverlening, Agile focus in besturing (Ook in Engelse vertaling: Agile focus in Governance) en Hybride teams.

Haar nieuwste boek ‘Voorelkaarkrijgkunde’ verschijnt in mei 2024.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op