Martijn Aslander

Digitale Fitheid: minder inspanning en meer slagkracht

ProgrammaBlokkenschema

13:00 - 13:40 | Het Theater

Je werk doen in minder tijd, met minder inspanning en meer slagkracht? Als kenniswerker breng je al gauw tussen de 3 en 6 uur per dag achter een scherm door. Je werk bestaat daarbij voor een groot deel uit het opnemen, verwerken en delen van informatie. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Martijn probeert de mogelijkheden van de netwerk- en informatiesamenleving optimaal te benutten. Zijn bevindingen en inzichten deelt hij graag met anderen. Martijn is een ware omnivoor als het om informatie gaat. Een kracht én een valkuil, als je niet goed weet hoe je informatie kunt opslaan en terugvinden. ‘Filter failure’ is wat hem betreft dan ook een van de grote problemen van deze tijd. Martijn maakt zich hard om ervoor te zorgen dat bedrijven en organisaties de ‘I’ in IT niet langer vergeten.

Biografie

Stand-up filosoof en tech-tovenaar Martijn duikt met een flinke dosis humor en hartstocht in de wereld van werk en technologie en de impact ervan op onze samenleving. Zowel op het podium als daarbuiten maakt hij complexe materie toegankelijk en boeiend, zelfs voor mensen die weerstand ervaren op een onderwerp. Als adviseur, auteur en veelgevraagd spreker verbindt Martijn mensen, informatie en ideeën. Het benutten van de collectieve intelligentie van zijn enorme netwerk is daarbij zijn specialiteit.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op