Robbert Braak en Simon van der Veer

Leer hoe je film als interventie inzet bij leren en verandering

ProgrammaBlokkenschema

19:00 - 19:40 | Machinekamer

Ga je mee op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van film? Film raakt. Het kijken van film zorgt voor nieuw inzicht, vergroot de emotionele verbinding en je ziet concrete gedragsvoorbeelden. Dus hoofd, hart en handen worden allen aangeraakt bij het kijken naar film. Kortom, werken met film verdiept en versnelt het leren, veranderen en innovatief organiseren, en niet onbelangrijk, het maakt het ook nog eens leuker.

Wil je meer leren hoe je werkt met film en dit inzet als innovatieve interventie bij leren en verandering? Kom dan naar onze bijdrage. We nemen je mee op een reis waarin we speciaal geselecteerde filmfragmenten bekijken die je laten zien hoe je thema’s raakt als leiderschap, verandering, leren en innovatie. Je gaat naar huis met een schat aan inzichten, en niet te vergeten, een lijst van mooie films die je nog moet zien.

Biografie

Over Robert:
Robbert Braak was ooit gymleraar, daarna psycholoog en coach, trainer, creatief denker en liefhebber van film! Op een koude januaridag in 1963 geboren in Den Haag en na wat omzwervingen alweer jaren terug in mijn stad, waar ik veel wandel in duinen en aan zee! Ruim 10 jaar werkte ik voor de top van de Rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling. En daarna ruim 8 jaar in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Sinds oktober 2020 ben ik 100% ondernemer met als thuisbasis het bedrijf dat ik in 2012 ben begonnen: www.JeBentBeterDanJeDenkt.nl. En werk ik met leiders in de bankwereld, advocatenkantoren, dierenartspraktijken, bouwbedrijven, gemeenten, schoolbesturen, samenwerkingsverbanden (via www.bureaudebedoeling.nl) Trots lid van www.filmlezingen.nl

Over Simon
Simon van der Veer Is ondernemer, organisatieadviseur, schrijver, (gast)docent en podcastmaker. Hij heeft verschillende boeken geschreven zoals Animal Firm, We presteerden nog lang en gelukkig, De organisatie draait door, Move before you’re ready en zijn laatste boek De Vanzelforganisatie. Hij helpt leidinggevenden met het realiseren van verandering op het gebied van cultuur, leiderschap en innovatie. Een leus in zijn werk is ‘wie iets vindt heeft slecht gezocht’. Daarnaast is hij maker van de podcast Outcast, waarin hij met een gast met behulp van muziek het eigen levensverhaal doorreist. Hij woont met zijn gezin en hond in een oude herberg en is verzot op sport, film, muziek, strips en magische avonturenverhalen.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op