Robert de Muralt en Marie-Louise Dechesne

Organisatiekunst, van controle naar vertrouwen in de publieke sector

ProgrammaBlokkenschema

17:00 - 17:40 | Restaurant

Ken je dat gevoel dat je het veel te druk hebt en daardoor bang bent om fouten te maken en de controle te verliezen? En dat je al van alles geprobeerd hebt om weer grip op de situatie en je omgeving te krijgen? Maar dat niets echt blijkt te werken of maar heel kort? Hoe zou het zijn als je weet hoe je in alle tumult en complexiteit stevig kunt blijven staan voor je team, jezelf en het maatschappelijk belang? In deze sessie nodigen we je uit anders naar je team, de organisatie en de omgeving te kijken.

Om vlot te trekken wat vastgelopen is
1. In de klem, waarbij we een vastloper de revue laten passeren
2. Anders leren kijken naar jezelf, de ander, de organisatie en de omgeving, waarbij we aan de hand van een model laten zien dat alles met elkaar verbonden is en invloed op elkaar heeft
3. Uit de klem, waarbij we aan de hand van een casus handvatten en inzichten aanbieden om uit de klem te komen

Biografie

Robert de Muralt
Robert de Muralt is een ervaren bedrijfskundige en organisatieadviseur gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties die vastgelopen zijn. Na een persoonlijk trauma in 2012 ontwikkelde hij expertise op het gebied van integraal leiderschap en bewustzijnsontwikkeling. Als medeoprichter van De Muralt en Dechesne, een bureau gespecialiseerd in complexe organisatievraagstukken, ondersteunt hij directie en managementteams. Hij is auteur van 4 boeken en de ontwikkelaar van de Business Awareness Scan (BASc®).

Marie-Louise Dechesne
Marie-Louise Dechesne is bedrijfskundige, ervaren coach en procesbegeleider gespecialiseerd in het begeleiden van individuen en teams die zijn vastgelopen. Haar expertise is het ‘speelveld’ overzien, en een zodanige omgeving te creëren dat mensen weer zichzelf durven zijn, een heldere positie innemen en doen waar ze energie van krijgen. Als medeoprichter van De Muralt & Dechesne, een bureau gespecialiseerd in complexe organisatievraagstukken, ondersteunt zij directeuren, managers en hun teams, met name binnen de publieke sector.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op