Fieldlab Energy4Business

Generatiemanagement en Innovatie bij Fieldlab E4B

ProgrammaBlokkenschema

18:00 - 18:40 | Het Theater

Welke uitdagingen komen op bedrijven af, nu en in de toekomst? Wat moeten organisaties doen om zich hierop voor te bereiden? En welke behoeften hebben de verschillende generaties hierin (babyboomers, generatie X, Generatie Y en Generatie Z).

Om deze vragen te beantwoorden zal Sanne Krukkert je kort meenemen in de achtergrond van de verschillende generaties én waarom deze zich gedragen op de manier dat ze doen. Ook neemt ze je ook mee in onze eigen innovatie en ontwikkelingen binnen het Fieldlab. Ons doel: intensiever samenwerken met bedrijven, studenten en onderzoekers door het oprichten van diverse Learning Communities. Waarbij we rekening houden met die verschillende behoeften.

In samenwerking met studenten van twee honoursprogramma’s van Saxion hebben we de behoeften van onze partners in kaart gebracht. Want ja, we kunnen wel denken dat onze partners hier behoefte aan hebben, maar is dit wel echt zo? Onze aanpak en lessen over het vormen van Learning Communities zullen we met je delen.

Fieldlab Energy4Business (E4B) is een innovatieve proeftuin in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen) waar bedrijven, overheden, onderzoekers en studenten samenwerken aan energietransitie vraagstukken. Gezamenlijk versnellen we de energietransitie en bereiden we ons voor op toekomstige uitdagingen.

Wil je er graag bij zijn? Koop dan hier je ticket als individu of als groep.

Koop Tickets

Partners

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op