Online

Masterclasses

Remote Leiderschap

Arjen Banach

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

De 6 principes van leiderschap op afstand

En toen kwam Corona en in een klap gebeurde iets wat decennia lang voor onmogelijk werd gehouden, de grote Jenga-toren viel om. Een bizarre situatie. Je werk ziet er van de een op de andere dag totaal anders uit en dat brengt grote uitdagingen met zich mee. Niet makkelijk. Maar… er is ook een lichtpuntje. In een crisis is het alle zeilen bij zetten. Maar als dat lukt, dan krijg je de wind erin en kun je vanuit daar gaan ontdekken, gaan experimenteren.

Voortborduren op wat goed was, maar ook uitvinden hoe de dingen, die eigenlijk helemaal niet zinvol waren, beter kunnen. En dat is misschien wel waar deze tijd over gaat, wat we nu nodig hebben. Arjen Banach noemt het Remote Leiderschap. Hij gaat in deze masterclass in op de 6 principes van leiderschap op afstand. Radicale transparantie, Experimenteren, Meet frequent, Output gericht, Talent gedreven en Engage.

Ondanks dat je misschien nu niet in je vertrouwde werkomgeving zit hebben we al op heel veel plekken iets bijzonders zien gebeuren… Waar we eerst te horen kregen dat iets niets zomaar gerealiseerd kon worden, zien we nu dat het wel kan. We zijn in korte tijd met elkaar in staat gebleken bijzondere resultaten te behalen. Waarom? Omdat we buiten de gebaande paden onszelf opnieuw mogen uitvinden…Wat kunnen we daar nu en voor de toekomst van leren. Arjen Banach neemt ons in 6 modules mee.

Arjen Banach

Over de Spreker(s)

Cultuur in organisaties bepaalt succes van morgen

Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Hij inspireert en activeert professionals door heel Nederland over verandering, innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.

De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden
Module 1: Radicale Transparantie
Module 2: Experimenteren
Module 3: Meet Frequent
Module 4: Output Gericht
Module 5: Talent Gedreven
Module 6: Engage

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op