Online

Masterclasses

Once Upon a Future

Leen Zevenbergen

Deze masterclass iets voor jou? Meld je dan direct aan. Voor een vast bedrag van 175,- euro (excl btw) heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Introductie

Kijk wanneer je wil

Goed om te weten dat je zelf kan kiezen wanneer je de online masterclass volgt. Je kan het vergelijken met een Netflix-serie. Je kiest zelf wanneer je de verschillende modules van de masterclass volgt, direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. We hebben de masterclass namelijk van te voren opgenomen in een opname studio.

KIES ZELF JE KOERS IN DE VERANDERENDE WERELD!

Er wordt veel gesproken en geschreven over de toekomst. Over grote veranderingen en uitdagingen in de 21e eeuw en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat. Veel mensen zijn dan ook bezorgd over de toekomst. Maar is dat wel nodig?

Wat nu als de toekomst veel leuker en spannender is dan we allemaal denken?

Once Upon A Future is een fascinerende expeditie naar een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Een intense beleving en confrontatie met onze belemmerende overtuigingen. Voor optimisten, pessimisten en realisten. Voor idealisten en activisten. En voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst. Gewoon, omdat het erg leuk en relevant is.

Once Upon A Future verschaft duidelijkheid over jouw toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Jarenlang onderzoek heeft geleid tot de meest actuele inzichten en samenhang tussen alles dat ons leven in de toekomst raakt en zinvol maakt.

Leen Zevenbergen neemt je in deze masterclass mee op reis en biedt antwoorden op oude en nieuwe vragen. Wat heeft de ontketende toekomst voor jou in petto? Hoe bereid jij je het beste voor op deze ontketende toekomst en welke kansen dienen zich aan en hoe kun je deze het beste benutten?

Ontdek hoe je actief kunt bijdragen en je leven en werk leuker kunt maken. Het is boeiend, spannend en uitdagend. Want het doet er toe!

Over de Spreker(s)

Serie Ondernemer, Leider en oprichter Europees Duurzaamheidsplatform, TED-spreker en succesvol schrijver.

Schrijver van management best sellers, oprichter van leading edge technologie bedrijven en een van de founding fathers van de Europese duurzaamheidsbeweging.

In 1985 richtte hij, na een studie economie en accountancy, het eerste Nederlandse Artificial Intelligence bedrijf op, Bolesian genaamd. Leen bleek een echte serie ondernemer want daarna startte hij in binnen- en buitenland een twintigtal andere bedrijven in Technologie, Handel en Sport. Daarnaast was Leen ook de “thought leader” en bestuurder bij grote internationale bedrijven als Roccade en Origin.

Vanaf 1996 combineerde hij zijn passie om nieuwe dingen te starten met duurzaam ondernemen. Hij werd voorzitter van de Europese tak van duurzame ondernemers ‘Social Venture Network’ en richtte in 2013 B Lab Europe op, het wereldwijde netwerk van B Corps.

Leen’s passie is om bedrijven duurzaam te laten opereren in een wereld waarin disruptie en onzekerheid de enige stabiele factoren zijn.

Voor een vast bedrag van 175,- euro een jaar lang onbeperkt toegang tot alle 42 online masterclasses.

Aanmelden

Aftermovie Kennisfestivalweek

Word partner van Het Grootste Kennisfestival 2024 in Deventer

Naam

Interesse in een Eigen kennisfestival?

Neem contact op